NSPA Biotalous- ja energiatyöryhmän sidosryhmätapaaminen

Pohjoisen harvaan asutut alueet -verkosto (Northern Sparesly Populated Areas, NSPA) järjestää keskiviikkona 8. kesäkuuta kello 10:30-12:00 CET virtuaalisen biotalous- ja energiatyöryhmän sidosryhmätapaamisen (NSPA Bioeconomy and Energy WG Stakeholder Meeting).

Tapaamisessa käydään läpi osallistuvien sidosryhmien ja työryhmän toimintaa. Lisäksi tapaamisessa suunnitellaan työryhmän tulevia tapahtumia ja tulevan vuoden toimintaa.

NSPA-verkosto on tiivistä yhteistyötä Ruotsin neljän pohjoisimman maakunnan, Suomen seitsemän pohjoisimman ja itäisimmän ja Pohjois-Norjan alueiden välillä. Yhdessä nämä alueet pyrkivät lisäämään EU:n instituutioiden ja muiden sidosryhmien tietoisuutta NSPA-alueesta, sen erityisolosuhteista ja mahdollisuuksista ja vaikuttamaan EU:n politiikkaan. Lisäksi verkosto toimii alustana rajat ylittävälle yhteistyölle ja hyvien käytäntöjen vaihdolle.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuteen. Tapaamisesta kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimiston erityisasiantuntijaan Tiia Talvisaraan ([email protected]).

Lisätietoja:

NSPA:n verkkosivut
NSPA biotalous- ja energiatyöryhmä