Hybriditapahtuma kestävästä metsätaloudesta 20. toukokuuta

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Itä-Suomen yliopisto ja Euroopan parlamentin Vihreät / Euroopan vapaa allianssi järjestävät 20. toukokuuta kello 10–12 EET tilaisuuden kestävästä metsätaloudesta. Miten esimerkiksi EU:n uudet luontoon ja ilmastoon liittyvät lainsäädäntöesitykset vaikuttavat Suomen metsiin? Miten luonnon monimuotoisuus voidaan ottaa huomioon metsätaloudessa?

Näistä ja muista aiheeseen liittyvistä teemoista keskustelevat Euroopan parlamentin jäsen Ville Niinistö, Suomen luontopaneelin johtaja professori Janne Kotiaho, Itä-Suomen yliopiston dosentti Ninni Saarinen ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton metsä- ja ilmastoasiantuntija Sari Koivula.

Tilaisuutta voi seurata virtuaalisesti tapahtuman verkkosivuilta löytyvän linkin kautta.

Lisätietoja:

Tapahtuman verkkosivut