Haku EIT Jumpstarter -ohjelmaan ja -kilpailuun on auki

EIT Jumpstarter -ohjelma on käynnissä. Ohjelmaan haetaan alkuvaiheessa olevia start-up-yrityksiä, jotka haluavat saada ympäristön kestävyyttä edistävälle idealleen nostetta ohjelman tarjoaman valmennuksen ja näkyvyyden avulla.

Ohjelma on jaettu kuuteen eri kategoriaan, joista jokaisesta palkitaan yksi voittaja. Kukin voittajaryhmä saa 10 000 euroa. Suomalaiset start-up-yritykset voivat osallistua ainoastaan EIT RawMaterials -ohjelmaan, sillä EIT Jumpstarter -ohjelman strateginen painotus on kehittää keskisen Itä- ja Etelä-Euroopan alueille soveltuvia kestäviä ratkaisuja. Kategoriat ovat:

  • EIT Health
  • EIT RawMaterials
  • EIT Food
  • EIT InnoEnergy
  • EIT Manufacturing
  • EIT Urban Mobility

Haku EIT Jumpstart -ohjelmaan päättyy 10. huhtikuuta. Kohderyhmää ovat muun muassa projektitiimit, tiedeyhteisöt sekä opiskelijat. Eri kategorioiden voittajat julistetaan ohjelman lopuksi marraskuussa 2022.

Lisätietoja:
EIT Jumpstarter -hakuilmoitus
Hakulomake