Tervetuloa uusi erityisasiantuntijamme Tiina!

Hei, 

Olen Tiina Paakkari ja aloitin työni Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimistolla erityisasiantuntijan tehtävissä 20.5. Työssäni seuraan erityisesti EU:n energia-, ilmasto- ja ympäristöpolitiikan kehittymistä. Lisäksi tehtäviini kuuluu muun muassa Itä- ja Pohjois-Suomen metsätyöryhmän toiminnan koordinoiminen sekä osallistuminen Euroopan metsäisten alueiden (ERIAFF) työryhmän sekä NSPA:n verkoston toimintaan. 

Olen alunperin kotoisin Oulusta, mutta työni ovat sittemmin vieneet minut Brysseliin. Ennen nykyisiin tehtäviini siirtymistä työskentelin edunvalvonnan parissa suomalaisessa konsulttitoimistossa, minkä lisäksi minulta löytyy työkokemusta muun muassa Suomen pysyvästä edustustosta Euroopan unionissa. Minulle on tärkeää varmistaa, että Itä- ja Pohjois-Suomen ääni tulee kuulluksi EU:n päätöksenteossa, ja olenkin iloinen päästessäni jatkamaan toimistomme tärkeää työtä Brysselissä.