Haku EUSEW 2023 ohjelman sisällöntuottajaksi on käynnissä

EU:n kestävän energian viikko 2023 (EU Sustainable Energy Week, EUSEW) järjestetään 22.–23. kesäkuuta 2023. EUSEW on Euroopan suurin energia-alan vuosittainen konferenssi. Konferenssi koostuu erilaisista tapahtumista ja aktiviteeteista, jotka edistävät turvallista, puhdasta ja tehokasta energia-alaa. Tapahtuma tuo yhteen päätöksentekijöitä, sidosryhmiä ja kansalaisia ja sen tavoitteena on edistää EU:n ilmasto- ja energiatavoitteita. Vuoden 2023 tapahtuman teemana on ”Accelerating the clean energy transition – towards lower bills and greater skills” ja se keskittyy Euroopan energiaomavaraisuuden saavuttamiseen geopoliittisten ja energiamarkkinoiden haasteiden edessä.

Euroopan komissio on käynnistänyt kaksi hakua EUSEW 2023 -tapahtuman ohjelman sisällöntuotantoon:

  • Policy sessions -tilaisuuksien järjestäminen on mahdollisuus päätöksentekijöille, julkisille laitoksille, yhteisöille ja muille sidosryhmille keskustella kestävään energiaan liittyvistä prioriteeteista, tavoitteista sekä energiasiirtymän seuraavista vaiheista. Haku päättyy 1. helmikuuta 2023.
  • Energy Fair -ständihaku tarjoaa kestävän energian parissa työskenteleville organisaatioille ja yhteisöille tilaisuuden esitellä hankkeita, organisaatiota tai aloitteita paikan päällä Brysselissä. Tilaisuus on hyvä mahdollisuus verkostoitua muiden energia-alan toimijoiden kanssa. Haku päättyy 2. maaliskuuta 2023.

Lisätietoa ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät EUSEW Interactive -palvelusta.

EUSEW 2023 -tapahtumasta järjestetään infotilaisuus tiistaina 29. marraskuuta kello 10:00 CET alkaen. Tilaisuudessa käydään läpi vuoden 2023 ohjelmaa, jaetaan tietoa sisällöntuottaja- ja EUSEW Awards -hauista, muista ajankohtaisasioista sekä tulevista hauista. Tilaisuus on virtuaalinen.

Lisätietoja:

EUSEW-verkkosivut
EUSEW Interactive
EUSEW-infotilaisuuden verkkosivut