Culture Moves Europe -ohjelman avajaistapahtuma 10. lokakuuta ja asiantuntijahaku ohjelman arvioijaksi on avoinna

Euroopan komission uusi, ensimmäinen luovan ja kulttuurialan ammattilaisille suunnattu liikkuvuutta koskeva Culture Moves Europe -ohjelma on käynnistymässä. Ohjelman käytännöntoteutuksesta vastaa Goethe-Instituutti.

10. lokakuuta Euroopan unionin innovoinnista, tutkimuksesta, kulttuurista, koulutuksesta ja nuorisoasioista vastaava komissaari Mariya Garbiel käynnistää Culture Moves Europe -ohjelman toiminnan ohjelman avajaistapahtumassa. Tapahtumassa kuullaan EU-toimielinten edustajien, kulttuurialan toimijoiden sekä Goethe-Instituutin pääsihteeri Johannes Ebertin puheenvuorot taiteilijoiden liikkuvuuden kehittämisestä. Tapahtuma järjestetään hybridimuodossa.

Komissio hakee asiantuntijoita toimimaan Culture Moves Europe -ohjelmahaun arvioijina. Asiantuntijahaku päättyy 25. syyskuuta. Tarkemmat tiedot tehtävästä ja hakukriteerit löytyvät hakuilmoituksesta. Arvioinneista maksetaan korvaus.

Lisätietoja:

Komission lehdistötiedote
Avajaistapahtuma
Asiantuntijahaku