EFI tarjoaa alueiden käyttöön biotalouskäsityksiä kartoittavan kyselytutkimuksen

Euroopan metsäinstituutti (European Forest Institute, EFI) tarjoaa alueiden käytettäväksi biotalouskäsityksiä kartoittavan alueellisen kyselytutkimuksen. Kyselytutkimuksen avulla alueet voivat oppia lisää paikallisesta biotaloudestaan. 

Kyselyn tavoitteena on selvittää miten julkisen ja yksityisen sektorin eri ryhmät käsittävät biotalouden, sen hyödyt ja haasteet. Alueiden on mahdollista hyödyntää tuloksia biotalouteen liittyvien strategioiden, toimintojen ja viestinnän suunnittelussa ja kehittämisessä. Kyselytutkimus tuottaa lisäksi Euroopan tasolla arvokasta tietoa biotaloudesta.  

EFI:n Bioregions Facility tarjoaa alueelle suomenkielisen kyselypaketin, jonka tulokset metsäinstituutin tutkijat analysoivat. Alue saa tuloksista tuotetun tiivistelmäraportin sekä viestintämateriaalit käyttöönsä. Suomesta kyselytutkimukseen on jo osallistunut Pohjois-Karjala. Muita eurooppalaisia jo osallistuneita alueita ovat muun muassa Toscana Italiasta ja Castilla y León Espanjasta.  

Lisätietoja maksuttomasta kyselytutkimuksesta saa sen verkkosivuilta. Kiinnostuneita alueita pyydetään olemaan yhteydessä EFI:in [email protected] sähköpostiosoitteen kautta. 

Lisätietoja: 

Alueellisen kyselytutkimuksen verkkosivut
EFI Bioregions -verkkosivut