Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Nano- ja bioteknologia | 15.06.2015

Key Enabling Technologies -hanketoimijatapahtuma 1.10. Strasbourgissa

Ranskan ja Saksan kansalliset yhteyspisteet, Enterprise Europe Network Alsace ja Europe Alsace Network järjestävät hanketoimijatapahtuman nano- ja bioteknologioiden sekä kehittyneiden materiaalien ja valmistuksen työohjelmasta kiinnostuneille toimijoille. Tapahtuman tarjoaa uusinta tietoa avautuvista hauista sekä tilaisuuden esitellä projekteja ja tutustua mahdollisiin yhteistyökumppaneihin. Hakukuulutukset julkaistaneen loppuvuodesta 2015, jolloin haut ovat auki alkuvuoteen 2016 saakka.

Tapahtuman ohjelmassa on esityksiä tulevista hauista, työohjelman teemojen mukaisia työpajoja sekä lyhyitä, ennalta järjestettyjä henkilökohtaisia tapaamisia osallistujaorganisaatioiden välillä. Osallistujia pyydetään toimittamaan organisaationsa profiili ilmoittautumisen yhteydessä ja ehdottamaan tapaamisia muiden osallistujien kanssa etukäteen tapahtumasivujen kautta. Tapahtuman järjestäjät kokoavat lopullisen tapaamisaikataulun jokaiselle osallistujalle.

Tapahtuma on suunnattu yritysten, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten edustajille nano- ja bioteknologian ja kehittyneen valmistuksen, erityisesti tulevaisuuden kestävän rakentamisen ja tehdastuotannon aloilta. Tapahtuma on maksuton ja ennakkoilmoittautumisia pyydetään 15.9.2015 mennessä.

Lisätietoja:

Tapahtuman verkkosivut

Ohjelma

Rekisteröityminen