Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
 ICT | 04.06.2015

Tulevaisuuden nousevien teknologioiden Horisonttihakujen infopäivä 6.7.2015

FET Open -haut rahoittavat alkuvaiheen tutkimus- ja kehityshankkeita tulevaisuuden teknologioiden luomiseksi. FET Open hankkeissa teknologioiden tyyppiä tai tarkoitusta ei ole tarkasti määritelty, vaan keskeistä on kunnianhimoinen tutkimustyö läpimurtojen saavuttamiseksi, pitkän tähtäimen visio, uudet ja riskialttiit ideat sekä eri tieteenalojen väliset vahvat synergiat. Haulla pyritään tunnistamaan myös potentiaalisia tulevaisuuden johtavia toimijoita tutkimus- ja innovaatiokentällä, kuten korkean teknologian pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä nuoria tutkijoita.

Infopäivän ohjelmassa käydään läpi Horisontti 2020 -hakukäytäntöjä ja ohjeita erityisesti tuleviin FET Open -hakuihin liittyen. Ohjelmassa on myös varattu runsaasti aikaa verkostoitumiseen mahdollisten hankekumppaneiden kanssa. Ne osallistujat, jotka haluavat esittää hankeideansa verkostoitumistilaisuuksissa, voivat toimittaa ilmoittautumisen yhteydessä kolme esittelydiaa projektistaan.

Seuraavat haut nousevien teknologioiden tutkimus- ja innovaatiohankkeille sulkeutuvat 29.9.2015. Lisätietoa hauista osallistujaportaalissa.

Tapahtuma on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon. Ilmoittautumisia otetaan vastaan alla olevan linkin kautta siihen asti, kunnes paikat täyttyvät. Tilaa on varattu 180 osallistujalle. Ohjelmaa voi seurata myös webstreamina tapahtuman verkkosivuilta päivän aikana.


Lisätietoja:

Tapahtuman verkkosivut

Alustava ohjelma

Rekisteröityminen

FET OPEN RIA –haku osallistujaportaalissa

FET OPEN CSA –haut osallistujaportaalissa