Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Ympäristö, energia ja liikenne | 08.05.2015

E² Tech4Cities Brokerage-tapahtuma järjestetään Euroopan kestävän energian viikolla (EUSEW) 18.6.2015

E² Tech4Cities – energia- ja energiatehokkuusteknologiat kaupungeille on Enterprise Europe Brussels -organisaation järjestämä brokerage-tapahtuma, jota isännöivät impulse.brussels ja Enterprise Europe Northern Ireland, yhdessä Invest in Northern Ireland Euroopan kanssa. Tapahtuma on osa 15.-19.6. järjestettävää Euroopan kestävän energian viikkoa.

Brokerage-tapahtuma on tarkoitettu verkostoitumiseen uusien tutkimus- ja teknologiapartnereiden löytämiseksi. Tapahtumassa on mahdollista luoda pitkällä tähtäimellä liiketoimintamallia tukevia teknologian siirrettävyyteen perustuvia suhteita teknologian kehittämisen, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan saralla. Tapahtuman keskiössä ovat erityisesti kehitteillä olevat markkinakelpoiset ja tehokkaat kaupunkiratkaisut. Maksuton tapahtuma järjestetään 18.6.2015 klo 9.00-18.00 ja ilmoittautumisia pyydetään 8.6.2015 mennessä. Tämän verkostoitumistapahtuman lisäksi Euroopan kestävän energian viikolla on tarjolla monia muita esityksiä, työpajoja ja näyttelyitä Brysselin Eurooppa-korttelissa. Maksuttoman tapahtuman on aika on 18.6.2015 klo 9.00-18.00 ja ilmoittautumisia pyydetään 8.6.2015 mennessä.

Tapahtuman kohderyhmäksi määritellään yritykset, julkishallinnon edustajat ja kunnat, kaupungit, teollisuuden etujärjestöt, korkeakoulut ja tutkimuskeskukset.

Tapahtuman teemat ja keskeisin sisältö:
Uusiutuva energia
Energiatehokkaat rakennukset ja alueet
Informaatio- ja viestintäteknologia kaupungeille, älykkäät kaupungit ja yhteisöt
Energiatehokas liikennöinti ja liikenne
Eurooppalaiset tutkimus- ja innovaatiomahdollisuudet Horisontti 2020 -ohjelmassa
Energian hallinta
Energian palauttaminen
Älykkäät sähköverkot ja energiajärjestelmien integraatio

Lisätietoja:
Tapahtuman verkkosivut
Ilmoittautuminen
Euroopan kestävän energian viikko