Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Yritystoiminta ja pk-yritykset | 25.03.2015

Euroopan komission DG GROW järjestää Aasian ja Euroopan talouksien kohtaamiseen tähtäävän vierailun yrityksille Taipeissa, Taiwanissa 3-5.5.2015

Euroopan komission GROW (Sisämarkkinat, teollisuus, yrittäjyys ja pk-yritystoiminta) -pääosasto toteuttaa pääjohtaja Daniel Callejan johdolla liike-elämän edustajista ja yrittäjistä koostuvan delegaation kanssa vierailun, jonka tavoiteena on edistää eurooppalaisten yritysten mahdollisuuksia kehittää yhteistyötä Taiwanin teollisuuden kanssa, tavata taiwanilaisia yrityksiä sekä etsiä uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Vierailun verkostoitumistapahtuma järjestetään Aasian suurimpien ja maailman toiseksi suurimpien ICT-alan messujen yhteydessä. COMPUTEX-messut tarjoavat EU-alueen yrityksille mahdollisuuden verkostoitua ja löytää liiketoimintakumppaneita ympäri maailmaa. Messuilla julkistetaan runsaasti uusia tuotteita ja esitellään uusimpia teknologia sovelluksia.

Messuille odotetaan yli 38 000 kansainvälistä kävijää. Ohjelmaan kuuluvan Kuinka toimia liike-elämässä Taiwanissa ja EU:ssa, mahdollisuudet, haasteet ja onnistuneet kokemukset -osuuden yhteydessä on mahdollista osallistua ohjatulle kierrokselle COMPUTEX-messuille ja Taipein Neihu -tiedepuistoon.

Erityisesti seuraavien alojen toimijoiden odotetaan kiinnostuvan tapahtumasta vierailuineen:
- ICT-ala ja palvelut
- Elektroniikka
- Vihreä teknologia ja ympäristön suojelu
- Energia ja bioteknologia

Vierailulle osallistumisesta kiinnostuneet yritysten ja elinkeinoelämän edustajat voivat ilmoittautua mukaan alla olevan linkin kautta 17. huhtikuuta mennessä. Vierailuohjelmaan osallistuminen on maksutonta, mutta osallistujat maksavat itse matka- ja majoituskulunsa. 

Lisätietoja:
Alustava ohjelma
Tapahtuman nettisivut
Alustava ilmoittautuminen
Lisätietoja sähköpostitse Euroopan komissiolta
Rekisteröityminen yritystapaamisiin