Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Terveydenhuolto ja sosiaaliala | 03.02.2015

European Summit on Innovation for Active and Healthy Ageing 9.-10.3.2015 Brysselissä

Euroopan komissio järjestää 9.-10.3. Brysselissä seminaarin ikääntymisen taloudellisten mahdollisuuksien hyödyntämisestä informaatioteknologian ja innovoinnin avulla. Seminaarin keskeisin kysymys on, miten Eurooppa voi kääntää ikääntymisen haasteet mahdollisuudeksi hyödyntämällä uusia teknologioita ja yhteistyön käytäntöjä. 

Tapahtuma on suunnattu palveluntuottajille ja -käyttäjille sekä markkina-, järjestö- ja politiikan toimijoille. Ohjelmaan kuuluu temaattisia debatteja yhteiskunnan sopeutumisesta väestörakenteen muutokseen, muutoksen tuomista tutkimus- ja kehitystarpeista sekä teknologisten innovaatioiden hyödyntämisestä. Lisäksi ohjelmassa on kokemusten vaihtoa paikallistoimijoiden välillä sekä asiantuntijavetoisia että monialaisia työpajoja, jotka syventävät keskusteluja ja käsittelevät esimerkiksi ikääntymisen ja innovoinnin sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia.

Tapahtuma on maksuton,  mutta vaatii rekisteröitymisen 27.2 mennessä. Osallistumisesta kiinnostuneet voivat tiedustella kutsua lähettämällä pyynnön osoitteeseen: ec-eip-aha(at)europa.eu. 

Lisätietoja:

Tapahtuman verkkosivut

Ohjelma