Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Aluekehitys ja rahat ylittävä yhteistyö | 14.10.2014

Kilpailu: Euroopan yrittäjyysalue 2016

Euroopan yrittäjyysalue (EYA) -hanke palkitsee vuosittain sellaisia Euroopan unionin alueita, joilla toteutetaan merkittävää ja innovatiivista yrityspoliittista strategiaa. Euroopan yrittäjyysalue -tunnus myönnetään alueelle, jolla on uskottava, tulevaisuutta ennakoiva ja lupaava toimintasuunnitelma. EYA-tunnuksen taustalla ovat mm. alueiden komitea, Euroopan komissio, UEAPME, Eurochambers ja Social Economy Europe.

Kilpailu vuoden 2016 EYA-tunnuksesta on nyt avattu. Kilpailuun voivat osallistua kaikki EU-alueet, jotka ovat valmiita toteuttamaan yrittäjyyttä edistävää politiikaa. Hakemukset tulee jättää viimeistään 16. maaliskuuta 2015.

Alueiden komitea järjestää EYA 2016 -aiheisen infopäivän Brysselissä 23. lokakuuta 2014 klo 10-13. Tuolloin on mahdollisuus saada neuvoja hakuprosessiin ja kuulla EYA-tunnuksen aiemmin saaneiden alueiden kokemuksia. Infopäivään pyydetään ilmoittautumaan 17.10. mennessä osoitteeseen eer-cdr@cor.europa.eu. Tapahtumaa voi seurata myös verkkolähetyksenä osoitteessa
https://new.livestream.com/corlive1/events/

Lisätietoja:
Euroopan yrittäjyysalue
The European Entrepreneurial Region (EER) -esite
Ohjeita hakemiseen