Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Koulutus, nuoriso ja liikunta | 8.3.2021

Webinaari uudesta Erasmus+ -ohjelmakaudesta järjestetään 25.3.

Opetushallitus järjestää webinaarin uudesta Erasmus+ -ohjelmakaudesta 25. maaliskuuta klo 12:30 alkaen. Webinaarissa tiedotetaan uuden ohjelmakauden tarjonnasta vuosille 2021–2027 ja kevään 2021 hakukierroksista.

Webinaari on suunnattu kaikille varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, ammatillisen koulutuksen, aikuiskoulutuksen, korkeakoulutuksen, nuorisoalan sekä liikunta- ja urheilusektorin edustajille sekä kaikille uudesta Erasmus+ -ohjelmakaudesta kiinnostuneille. Yleisen tiedotustilaisuuden jälkeen opetushallitus järjestää sektorikohtaiset tilaisuudet, joissa se kertoo tarkemmin kunkin sektorin rahoitusmahdollisuuksista. Tilaisuus on suomenkielinen ja ilmoittautumisaika tilaisuuteen on avoinna 12.3.–24.3.

Erasmus+ -ohjelma tarjoaa nuorille, opiskelijoille ja aikuisille mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ja rahoitusta kouluttautumiseen, opiskeluun tai harjoitteluun ulkomailla. Ohjelma tarjoaa myös oppilaitoksille ja organisaatioille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kansainvälisten kumppaniensa kanssa.

Lisätietoja:

Tapahtuman verkkosivut ja ilmoittautuminen
Opetushallituksen Erasmus+ -verkkosivut
Uusi Erasmus+ -ohjelmakausi vuosille 2021–2027