Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Ympäristö, energia ja liikenne | 30.09.2019

Rovaniemi Arctic Spirit Conference järjestetään neljättä kertaa 12.–13. marraskuuta

Neljäs Arctic Spirit –konferenssi järjestetään Rovaniemellä 12.–13. marraskuuta, ja se on yksi Suomen EU-puheenjohtajuuskauden virallisista sivutapahtumista. Konferenssin tämän vuoden teemana on "Climate Change and the Future Generations". Tapahtuman tarkoituksena on tarkastella ilmastonmuutosta etenkin arktisella alueella asuvien nuorten ja tulevien sukupolvien näkökulmasta sekä edistää vuoropuhelua nuorten, tutkijoiden sekä päättäjien kesken.

Konferenssin ohjelma koostuu pääpuheenvuoroista ja paneelikeskusteluista sekä iltavastaanotosta. Puhujiin kuuluu muun muassa ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, arktisen alueen parlamentaarikkokonferenssin varapuheenjohtaja Satu Hassi, arktisen asioiden suurlähettiläs Petteri Vuorimäki, pohjoisen politiikan suurlähettiläs Harri Mäki-Reinikka sekä valtioneuvoston kanslian erityisasiantuntija Nina Brander. Lisäksi ohjelma sisältää yliopistojen ja kansalaisjärjestöjen edustajien puheenvuoroja.

Rekisteröityminen tapahtumaan on avoinna täällä. Ennen 20.10.2019 rekisteröityneille kummankin päivän ohjelmaan osallistuminen maksaa 180 euroa ja 20.10.2019 jälkeen rekisteröityneille 220 euroa.

Lisätietoja:
Konferenssin nettisivut
Ohjelma
Rekisteröityminen