Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Tutkimus, kehitys ja innovointi | 12.06.2019

Syyskuussa järjestettävien Euroopan tutkimus- ja innovaatiopäivien rekisteröityminen on nyt auki – paikkoja vain rajallinen määrä

Yksi tämän vuoden tärkeimmistä TKI-tapahtumista, European Research and Innovation Days, järjestetään Brysselissä 24.–26. syyskuuta. Ohjelma koostuu kolmesta pääelementistä, joita ovat konferenssi, Innovative Europe Hub sekä Science is Wonderful –näyttely. Rekisteröityminen tapahtumaan on avoinna täällä. Paikkoja on rajoitetusti, joten rekisteröitymisessä kannattaa olla nopea.

Tapahtuman konferenssiosuus kokoaa yhteen teollisuuden, rahoituksen, yliopistojen ja yritysten edustajia keskustelemaan tulevaisuuden tutkimus- ja innovaatiokentästä. Konferenssi on tärkeä osa EU:n seuraavan tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelman, Euroopan horisontin, strategista suunnitteluprosessia.

Innovative Europe Hub on poikkeuksellinen tapaamis- ja näyttelypaikka keksijöille, rahoittajille, yrittäjille sekä erilaisille palveluille, yrityksille, kansalaisjärjestöille sekä virastoille, jotka tekevät Euroopan tiedeteknologiasta dynaamista. Science is Wonderful on ilmainen ja kaikille avoin näyttely, jossa esitellään Euroopan tutkimuksen ja innovoinnin parhaimmistoa. Vierailijoilla on mahdollisuus keskustella tutkijoiden kanssa esimerkiksi syövän vastaisesta taistelusta, ilmastonmuutoksesta, kuivuudesta sekä muista päivänpolttavista aiheista.

Aika: 24.–26.9.2019
Paikka: Kanal Centre Pompidou, Quai des Péniches/Akenkaai, 1000 Brussels, Belgium

Lisätietoja:
Tapahtuman nettisivut
Ohjelma
Rekisteröityminen