Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Kulttuuri ja luovat alat | 30.04.2019

Oulu2026 hakee kolmea taiteellista asiantuntijaa

Oulu hakee Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodeksi 2026, ja taiteellisten asiantuntijoiden tehtävänä on saattaa valmiiksi hakemuksen kulttuuriohjelma yhdessä Oulu2026-organisaation kanssa.

Oulun kulttuuripääkaupunkihakemuksen päätavoite on toteuttaa kulttuuri-ilmastonmuutos, jossa kulttuurin avulla ratkaistaan ja tuodaan esiin aikamme eurooppalaisia haasteita. Kulttuuri-ilmastonmuutos jakaantuu kolmeen ohjelmalinjaan: Rohkeasti reunalla, Vastakohtien voima ja Villisti kaupunki.

Jokaiseen edellä mainittuun ohjelmalinjaan etsitään vastaava taiteellinen asiantuntija, joka kokoaa sisällöt taiteelliseen visioon, eurooppalaiseen ulottuvuuteen ja sekä asukasryhmien osallisuuteen.

Työ on luonteeltaan konsultoivaa asiantuntija-apua ja sitä voi tehdä pääosin etätyönä. Työmäärän arvioidaan vastaavan noin 1 kuukauden työpanosta, joka voi jakaantua aikavälille heinäkuu-joulukuu 2019. Hakijalle katsotaan eduksi aikaisempi työkokemus Euroopan kulttuuripääkaupunkihankkeissa. Työskentelykielenä on englanti ja/tai suomi. Pyydämme taiteelliseksi neuvonantajaksi hakevaa esittämään palkkiopyynnön työstä.

Hakemukset tulee jättää 31.5.2019 mennessä osoitteeseen: samu.forsblom@ouka.fi

Oulu2026-hankkeeseen voi tutustua osoitteessa https://www.ouka.fi/oulu/oulu2026/.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Samu Forsblom, Oulu2026 ohjelmajohtaja
samu.forsblom@ouka.fi
+358 (0) 44 703 7558