Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Ympäristö, energia ja liikenne | 14.03.2019

Osallistu vuoden 2019 Transformative Action Award –kilpailuun

Local Governments for Sustainability (ICLEI), Baskimaa ja Aalborgin kaupunki järjestävät Euroopan alueiden komitean sekä Euroopan investointipankin avustuksella Transformative Action Award -kilpailun, jonka haku avautui 6.3. ´Change the Change´ –konferenssin yhteydessä San Sebastianin kaupungissa Baskimaassa. Kilpailussa etsitään kaupunkia, aluetta tai kansalaisjärjestöä, joka esittää parhaan kestävän kehityksen muutostoimenpiteen alueelleen tai yhteisölleen.

Kilpailuun voivat osallistua paikallis- ja aluehallinnon sekä kansalaisyhteiskunnan edustajat, jotka ovat antaneet tukensa Baskien kestävää kehitystä koskevalle julistukselle. Julistus pohjautuu viidelletoista kestävän kehityksen suuntaviivalle, jotka koskevat sosiokulttuurisia, sosioekonomisia ja teknologisia muutostoimenpiteitä. Suuntaviivat ovat luettavissa täällä.

Kilpailun voittajalle on tarjolla 10 000 euron palkinto. Rahapalkinnon lisäksi voittajalla on mahdollisuus esitellä muutosratkaisuaan muun muassa ICLEI:n verkkosivuilla, uutiskirjeessä ja sosiaalisen median eri kanavoilla. Lisäksi voittaja saa virallisesti käyttää nimitystä ´Transformative Action of the year 2019´, ja käyttää sitä verkkosivuilla, sosiaalisen median palveluissa ja sähköposteissa.

Hakuaika päättyy 31.7.2019. Voit osallistua kilpailuun täällä.

Lisätietoja:

Lisätietoa kilpailusta

Yhteyshenkilöt: Alueiden komitea, David Crous, david.crous@cor.europa.eu

                       ICLEI, Robert Morrow, robert.morrow@iclei.org