Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
  Tutkimus, kehitys ja innovointi | 25.02.2019

Bio-Based Industries –haun infopäivä järjestetään 12.04.2019 Brysselissä

Bio-Based Industries Joint Undertaking (BBI JU) järjestää 12.04. infopäivän Brysselissä, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen osallistujia, jotka ovat kiinnostuneita vuoden 2019 BBI JU –hausta. BBI JU on Euroopan komission ja biotalouden alan teollisuuden yhteenliittymä, joka tukee uusien, innovatiivisten biotalouden tekniikoiden pääsyä markkinoille vuosina 2014-2020 yhteensä 3,7:llä miljardilla eurolla.

Aamupäivällä tapahtumassa annetaan tietoa BBI JU –aloitteesta ja hakuprosessista. Iltapäivällä osallistujilla on mahdollisuus keskinäisiin tapaamisiin, jotka aikataulutetaan BBI JU Partnering Platformin avulla. Sen lisäksi osallistujilla on mahdollisuus päivän aikana keskustella BBI JU:n ja jäsenvaltioiden edustajien kanssa. Hakuprosessista voi keskustella tarkemmin tapahtumaan osallistuvan BBI JU -ohjelmatoimiston henkilökunnan kanssa.

Tapahtumaan tulee rekisteröityä täällä. Rekisteröityminen on maksutonta, mutta kannattaa huomata, että tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu, ja ensiksi ilmoittautuneet ovat etusijalla.

Aika: 12.04.2019 klo 8:30 – 17:00 Keski-Euroopan aikaa.

Paikka: Euroopan komissio, Alcide de Gasperi –huone, Charlemagne-rakennus, Rue de la Loi 170, Bryssel.

Lisätietoa tapahtumasta

Tapahtumaohjelma

BBI JU:n verkkosivut