Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
  Tutkimus, kehitys ja innovointi | 25.10.2018

Horisontti 2020: Eurooppa muuttuvassa maailmassa – osallistavat, innovatiiviset ja pohtivat yhteiskunnat -infopäivä 8. marraskuuta Varsovassa

Tämän marraskuun 8. päivä järjestettävän Horisontti 2020 –ohjelman yhteiskunnallinen haaste Eurooppa muuttuvassa maailmassa – osallistavat, innovatiiviset ja pohtivat yhteiskunnat -infopäivä keskittyy vuoden 2019 hakukierrokseen. Infopäivä sisältää 6. pääteemaan keskittyvän hankekumppanuuksien muodostamistilaisuuden, jonka avulla osallistujien on mahdollista ottaa osaa ennalta sovittuihin tapaamisiin potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja rakentaa Horisontti 2020 -hankekonsortioita. Aktiivisesti projektikumppaneita etsivät koordinaattorit voivat esitellä projektejaan pikaesitelmille varatussa tilaisuudessa.

Infopäivän ohjelma jatkuu informaatiotilaisuudella, joka keskittyy päätöksentekoon, rahoitusmahdollisuuksiin ja avoimeen hankehakukierrokseen. Tämä informaatiotilaisuus tarjoaa tärkeitä näkökulmia hakemusten valmisteluun, tukien myös tapahtuman iltapäivällä järjestettäviä kahdenkeskeisiä tapaamisia.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy, mutta osallistujamäärä on rajoitettu kahteen per organisaatio/yksikkö. Tapahtumaan on myös mahdollista osallistua etänä. Lisätietoja etäosallistumisesta on saatavilla tapahtuman verkkosivuilla.

Lisätietoja:
Tapahtuma
Rekisteröinti
Ohjelma