Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
 Tutkimus, kehitys ja innovointi | 02.10.2018

Save the date: Tutkimuksen ja innovaatioiden FET-Open -webinaari 12. lokakuuta

Osana Euroopan innovaationeuvoston (EIC) pilottiohjelmaa vuosille 2018-2020 toimii FET-Open -rahoitusinstrumentti. FET-Open on suunnattu varhaisen vaiheen yhteistyötutkimusprojekteille, joiden tavoitteena on pyrkiä kehittämään tulevaisuuden uusia radikaaleja teknologioita. FET-Openin kautta tuetut useamman edunsaajan projektit käsittävät suuren määrän erilaisia toimijoita – niin yliopisto- ja tutkimusorganisaatioiden kuin PK-yritysten sekä teollisuuskumppanien edustajia, joita kaikkia yhdistää yhteinen tavoite: löytää uusia teknologisia mahdollisuuksia epäkonventionaalisen ja poikkitieteellisen yhteistyön sekä uusien tutkimus- ja innovaatiomenetelmien avulla.

FET-Openin tutkimus- ja innovaatiotoiminnan hanke-ehdotusten seuraava määräpäivä on 24. tammikuuta 2019 kello 17 Keski-Euroopan aikaa (CET). Tätä silmällä pitäen EU:n tutkimuksen toimeenpanovirasto REA järjestää kattavan verkkoinfotilaisuuden koskien FET-Open -rahoitusjärjestelyn eri vaiheita 12. päivä lokakuuta kello 10:30-12:00 Keski-Euroopan aikaa (CET). Webinaarissa käsitellään muun muassa hanke-ehdotusten valmistelua ja esittelyä sekä arviointiprosessia.

FET-Openin tutkimus- ja innovaatiotoimintaan budjetoitu rahoitusinstrumentti vuosille 2018-2020 on määrältään 705 miljoonaa euroa. FET-Open on osa Euroopan unionin Horisontti 2020 -ohjelmaa.

Lisätietoja:
EIC FET-Open
Käynnissä olevat FET-Open haut
Webinaarin suoratoisto