Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Alue- ja kaupunkipolitiikka | 20.09.2018

FI Campus 2018 –rakennerahastotapahtuma Brysselissä 3.-5. joulukuuta

Euroopan komissio ja Euroopan investointipankki järjestävät 3.-5. joulukuuta tapahtuman kaikille ESIF-rakennerahastojen parissa työskenteleville ja niistä kiinnostuneille ammatinharjoittajille ympäri Euroopan unionia.

Tapahtuman sisältö tulee käsittämään laajan kirjon tiedotustilaisuuksia sekä erilaisia interaktiivisia tilaisuuksia, kuten komission asiantuntijoiden esitelmiä keskittyen koontiasetukseen ja rakennerahastojen sekä strategisen sijoitusrahaston yhdistelmään, arvioiden myös rahoitusinstrumenttien edistystä tähän mennessä. Niin ikään ohjelma tulee sisältämään hallintoviranomaisten ja muiden sidosryhmien esittelemiä tapaustutkimuksia koskien rakennerahastojen täytäntöönpanoa eri jäsenmaissa, alueilla ja eri temaattisiin tavoitteisiin rahoituskaudella 2014-2020. Lisäksi tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa kokemuksia muiden osallistujien ja kutsuvieraiden kesken.

FI Campus järjestetään Brysselin Crowne Plaza –hotellin tiloissa ja tapahtuma on englanninkielinen. Tarkempi ohjelma julkaistaan lokakuun 2018 aikana. Komission ja EIP:n rahoitusneuvonnan yhteishanke fi-compass tulee julkaisemaan tiedon sähköpostitse, kun verkkorekisteröityminen tapahtumaa varten avautuu.

Lisätietoja:
Tapahtuma
Katsaus vuoden 2017 tapahtumaan
Kontakti: events@fi-compass.eu.