Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Tutkimus, kehitys ja innovointi | 24.08.2018

Euroopan unionin teollisuuspäivät 2019

Euroopan komission järjestämiä EU:n teollisuuspäiviä vietetään 5.-6. helmikuuta 2019 Brysselin The Egg -konferenssikeskuksessa. Teollisuuspäivät ovat suurin komission järjestämä teollisuuden kasvutapahtuma ja toimii täten erinomaisena mahdollisuutena kaikkien teollisuudenalojen sidosryhmille luoda, keskustella ja toimia yhdessä paremman eurooppalaisen kilpailukyvyn saavuttamiseksi.

Tapahtuman ohjelmistoon liittyen on julkaistu kaksi erillistä kiinnostuksenilmaisupyyntöä, joiden kautta voi ehdottaa sisältöä ohjelmaan:

1. Päätapahtuman aikaiset sidosryhmätilaisuudet Brysselissä
Paikan päällä järjestettävät tilaisuudet tuovat yhteen eri teollisuudenalojen tärkeimmät toimijat ympäri Eurooppaa keskustelemaan oman alansa uusimmista ja oleellisimmista trendeistä sekä aiheista. Tapahtuman korkea taso mahdollistaa sen, että osanottajien on mahdollista vaikuttaa EU:n teollisuuspolitiikkaan sekä päätöksentekoon ensikädessä. Ehdotukset keskustelutilaisuuksien sisällöstä toivotaan koskevan seuraavia teemoja: teollisuus ja kestävä kehitys, teollisuus ja globalisaatio sekä innovaatio ja digitalisaatio.
2. Paikalliset tapahtumat ympäri Eurooppaa
Komissio kutsuu kaikki teollisuuden sidosryhmät ympäri Eurooppaa järjestämään oman tilaisuutensa osana eurooppalaista teollisuusviikkoa tammi-helmikuussa 2019. Paikallistapahtumien avulla on tehokasta aikaansaada näkyvyyttä tärkeille aiheille ja etäyhteys mahdollistaa tapahtuman jakamisen reaaliajassa nähtäväksi ympäri koko Euroopan unionia. Paikallistapahtumien sisältöjen tulee koskea seuraavia teemoja: teollisuus ja kestävä kehitys, teollisuus ja globalisaatio sekä innovaatio ja digitalisaatio.

Kaikki ehdotukset kumpaankin kategoriaan on lähetettävä 30. päivä syyskuuta 2018 mennessä. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan syksyn 2018 aikana.

Lisätietoja:
Tapahtuman verkkosivut
Päätapahtuman aikaiset sidosryhmätilaisuudet 
Paikallistapahtumat

Kontakti: EU-INDUSTRY-DAY@ec.europa.eu