Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Vesi | 5.4.2018

Haku EIP Water Conference -tapahtuman isäntäkaupungiksi vuodelle 2019


EIP Water hakee isäntäkaupunkia vuonna 2019 järjestettävälle EIP Water Conference -tapahtumalle. Tapahtumaa isännöivällä kaupungilla ja sen konferenssipartnereilla on mahdollisuus esitellä veteen ja innovaatioihin liittyviä kokemuksiaan sekä nauttia tapahtuman tuomasta näkyvyydestä eurooppalaisella vesisektorilla. Konferenssi on oiva tilaisuus vahvistaa Euroopan laajuista ja globaalia yhteistyöverkostoa sekä tehostaa alalla tehtävää innovaatiota. 

Hakemuksissa painotetaan seuraavia tekijöitä:

  1. Konferenssipartnereihin tulisi kuulua isäntäkaupungin paikallisviranomaisia sekä vähintään yksi vesi-innovaatioiden kanssa työskentelevä organisaatio.
  2. Ehdotuksesta tulee käydä ilmi poliittinen kiinnostus sekä halu isännöidä ja mainostaa kansainvälistä innovaatiokonferenssia vesialalla. Sekä rahallista että luontoissuorituksellista tukea arvostetaan ja tarvitaan.
  3. Synergioita EU tutkimuksen ja vesialan innovaatioprojektien välillä arvostetaan.
  4. Tietoa isännän tavoitteesta vaikuttaa tapahtuman näkyvyyteen ja vaikuttavuuteen sekä yhtymäkohtia muiden aloitteiden kanssa arvostetaan.

Hakemuksen tulisi sisältää myös suuntaa-antava arvio konferenssitilan kustannuksista sekä isäntäkaupungilta saatavasta tuesta ja mahdollisesta sponsoriavusta. Mukaan tulisi liittää myös tietoa tapahtumakaupungista sekä lähellä olevista nähtävyyksistä. Tarkemmat konferenssi paikkaan ja logistiikkaan liittyvät vaatimukset löytyvät EIP:n sivuilta.

Kaikkia kiinnostuneita isäntäkaupunkeja ja konferenssipartnereita kehotetaan osoittamaan kysymyksensä ja hakemuksensa 31. heinäkuuta 2018 mennessä osoitteeseen ENV-EIP-WATER@ec.europa.eu.


Lisätietoja:
EIP Water Conference