Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Matkailu | 22.3.2018

Watify matchmaking -tapahtuma järjestetään huhtikuussa Rovaniemellä

Euroopan komission rahoittama Euroopan teollisuuden teknologista muutosta edistävä Watify –kampanja, järjestää matchmaking tapahtuman 12.4.2018 Rovaniemellä. Tapahtuma keskittyy digitalisaation ja edistyneen teknologian tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin turismille sekä urheilulle. Tapahtuma toteutetaan Lapin ammattikorkeakoulun matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin sekä Euroopan komission Smart Specialisation Platformin yhteistyöllä.

Tavoitteena on helpottaa alueiden välistä yhteistyötä alueellisella, julkisella ja yksityisellä sektorilla, sekä ymmärtää yhteisten aloitteiden sekä projektien tuomia etuja ja mahdollisuuksia. Tapahtuman kautta halutaan tuoda lisää tietoa viimeisimmistä trendeistä, parhaista käytännöistä, suorista EU:n investointirahastoista sekä antaa konkreettisia esimerkkejä turismi- ja urheilusektoreiden onnistuneista investointirahoituksista. Tapahtuma on suunnattu tutkimus ja teknologia organisaatioille, aluekehitysvirastoille, yritysten tiedonvälittäjille, erikokoisille yrityksille, teollisuuden edustajille, hallinnollisille organisaatioille, koulutuksen tuottajille sekä erilaisille klustereille.

Tapahtumaan saapuu alan asiantuntijoita keskustelemaan keskeisimmistä teemoista, ja osallistujille tarjotaan mahdollisuus erilaisiin tapaamisiin sekä kahden kesken, että suuremmissa ryhmissä.

Voit rekisteröityä tapahtumaan täältä.

Lisätietoja:

Tapahtuma

Ohjelma