Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Yritystoiminta ja pk-yritykset | 07.03.2018

Save the Date: EU:n yritysrahoituksen infotilaisuus 26.4.2018

European Innovation Council (EIC) -pilotin 1.1.2018 tuomista muutoksista instrumentteihin sekä hakukäytäntöihin järjestetään infotilaisuus 26.4.2018. Tilaisuudessa käydään tämän lisäksi läpi rahoituksen perusasioita, sekä kuullaan aikaisempia kokemuksia ensimmäisestä Phase 2 – valintaprosessin haastattelukierroksesta.

EIC sisältää useita eri rahoitusinstrumentteja innovaattoreiden ja pk-yritysten rahoittamiseen. Horisontti 2020 Pk-instrumentti on tarkoitettu voimakasta kansainvälistä kasvua tavoitteleville korkean markkina- ja kasvupotentiaalin pk-yrityksille. Fast Track to Innovation –pilotin tavoitteena on vähentää aikaa ideointivaiheen ja markkinoille pääsyn välillä, sekä kannustaa uusia osallistuja mukaan puiteohjelmaptojekteihin ja kasvattaa yksityisen sektorin tutkimus- ja innovaatioinvestointeja.

Tilaisuus on suunnattu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita 2018 rahoitushausta. Tilaisuuden tarkempi aikataulu sekä ohjelma ilmoitetaan myöhemmin, ja ilmoittautuminen tapahtumaan avataan lähiaikoina.

Lisätietoja:

Tapahtuma

EIC