Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Tutkimus, kehitys ja innovointi | 07.03.2018

Bio-Based Industries Joint Undertaking Info Day järjestetään 17.4.2018 Brysselissä

Bio-Based Industries Joint Undertaking (BBI JU) järjestää 17.4.2018 infopäivän Brysselissä. Tapahtuman tarkoituksena on kerätä yhteen osallistujia, jotka ovat kiinnostuneita tulevasta BBI JU 2018 hausta. Vuoden 2018 hakukierros on kaikkiaan viides seitsemästä hakukierroksesta vuosien 2014 ja 2020 välillä. Hakukierroksen neljä strategista suuntausta ovat raaka-aineet, prosessit, tuotteet sekä markkinoille saattaminen.

BBI JU on Euroopan komission ja biotalouden alan teollisuuden yhteenliittymä, joka tukee uusien, innovatiivisten biotalouden tekniikoiden pääsyä markkinoille vuosina 2014-2020 yhteensä 3,7:llä miljardilla eurolla.

Tapahtumassa osallistujilla on mahdollisuus keskustella BBI JU -perustajajäsenien ja jäsenmaiden edustajien, sekä sen yhteydessä toimivien yksikköjen kanssa. Myös BBI JU -ohjelmatoimiston henkilökunta on paikalla vastaamassa kysymyksiin hakuprosessiin liittyen. Tapahtuman aamupuoliskolla tarjotaan tietoa erityisesti BBI JU -aloitteesta sekä hakuprosessista. Iltapäivällä osallistujille taas tarjoutuu mahdollisuus keskinäisiin tapaamisiin, jotka aikataulutetaan BBI JU Partnering Platformin kautta.

Tapahtumaan voit rekisteröityä täältä. Paikkoja on rajoitetusti, joten rekisteröityä kannattaa niin pian kuin mahdollista.

Lisätietoja:

Tapahtuma

Ohjelma

BBI JU

Hakukierros 2018