Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Aluekehitys ja rajat ylittävä yhteistyö | 21.2.2018

ESR konferenssi Euroopan Sosiaalirahaston rahoittamista rahoitusinsrtumenteista järjestetään 8.-9.3.2018 Brysselissä

Euroopan Komissio sekä työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosasto (DG EMPL) järjestävät Euroopan investointipankin avustamana toisen fi-compass ESR konferenssin ´Financial instruments funded by the European Social Fund –boosting social impact´ 8.-9.3.2018 Brysselissä.

Konferenssissa osallistujat pääsevät kuulemaan konkreettisia esimerkkejä rahoitusinstrumenttien ja – ratkaisujen suunnittelusta sekä implementoinnista. Konferenssi tarjoaa yleiskatsauksen muun muassa EU:n ja ESR:n roolista sosiaalirahoituksessa, rahoitusinstrumenttien vaikutuksesta sosiaalipolitiikan kehitykselle, ESR rahoitusinstrumenttien tuottamista mahdollisuuksista EU:n jäsenvaltioille ja alueille sekä mikrorahoituksen tärkeydestä yrittäjyyden edistämisessä.

Konferenssin alustavan ohjelman löydät täältä.

Konferenssi on suunnattu EU:n jäsenvaltioiden ja alueiden ESR hallintoviranomaisille, ESR ohjelmien alaisille tai muista EU rahoituslähteistä hyötyville rahoitusinstituutioille, jotka ovat mukana julkaistujen rahoitusinstrumenttien suunnittelussa, implementoinnissa ja edistämisessä sekä muille mukana oleville sidosryhmille. Konferenssi on seurausta ensimmäiselle fi-compass conferenssille ESR rahoitusinstrumenteista, joka järjestettiin Brysselissä vuonna 2016.

Rekisteröityä voi perjantaihin 2.3.2018 asti.

Lisätietoja:

Konferenssi

Fi-compass