Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Aluekehitys ja rajat ylittävä yhteistyö | 15.02.2018

Europe, let´s cooperate tapahtuma 22.3.2018 Brysselissä

Interreg Europe järjestää Europe, let´s cooperate tapahtuman 22 Maaliskuuta Brysselissä. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden ideoiden jakamiselle, kumppanuuksien rakentamiselle ja olemassa olevien yhteistyöverkostojen vahvistamiselle. Tapahtumassa pääset myös kuulemaan päivityksiä ja hyödyllisiä vinkkejä tulevaan neljänteen hakukierrokseen liittyen.

Interreg Europe avaa hankerahoituksen neljännen hakukierroksen toukokuussa 2018 ja hakemuksia otetaan vastaan kesäkuun puoliväliin asti. Euroopan aluekehitysrahaston yhteisrahoitusta voi saada alueiden välisellä yhteistyöllä sekä ratkaisemalla yhteisiä haasteita tutkimukseen ja innovointiin, pk-yritysten kilpailukykyyn, vähähiiliseen talouteen ja ympäristö- sekä resurssitehokkuuteen liittyen.

Tapahtumapäivänä

- olet ensimmäisenä kuulemassa päivityksiä liittyen neljänteen hakukierrokseen liittyen

- saat etulyöntiaseman projektihakemuksen valmisteluun

- voit kysyä kysymyksiä sekä saada vastauksia ja neuvoja

- verkostoitua ja löytää uusia partnereita

Tapahtuma on suunnattu erityisesti rakennerahasto-ohjelmien vastuutahoille, alueellisille, paikallisille ja kansallisille viranomaisille, virastoille, tutkimusinstituuteille, relevanttien temaattisten EU verkostojen ja yhteisöjen edustajille, Interreg Europen aiheiden parissa työskenteleville EU instituutioiden edustajille.

Tapahtuma on maksuton ja rekisteröityä voi 9.3.2018 asti.

Lisätietoja:

Tapahtuma

Ohjelma

Interreg Europe

Neljäs hakukierros