Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Tutkimus, kehitys ja innovointi | 29.1.2018

Seminaari EIC:n rahoitusmahdollisuuksista Jyväskylässä 15.-16.2.2018

Keski-Suomen liitto järjestää yhteistyössä Länsi-Suomen EU toimiston ja Jyväskylän yliopiston kanssa Euroopan Innovaationeuvoston (EIC) rahoitusmahdollisuuksia käsittelevän seminaarin Jyväskylässä 15.-16.2.2018.

Seminaarissa esitellään EIC:n rahoitusmahdollisuuksia sekä niiden käyttöä innovaatioiden markkinoille viemiseksi. Esille tuodaan myös innovaatioiden suomalaisia rahoitusmahdollisuuksia, jotka ovat syntyneet yliopistojen tai tutkimuslaitosten ja yritysten välisestä yhteistyöstä. Tavoitteena on herättää keskustelua erityisesti kiertotalouteen ja vihreään teknologiaan, robotiikkaan, terveyteen ja hyvinvointiin, energiateknologiaan sekä ruokaan ja maatalouteen liittyen.

EIC:n pilotti kokoaa yhteen EU:n eri rahoitusmahdollisuuksia uusille innovaatioille. Pilottiin on budjetoitu 2,7 miljardia euroa innovatiivisten läpimurtojen tukemiseen vuosina 2018-2020. Tuki on suunnattu yksityishenkilöille sekä yrityksille joiden ideat eroavat radikaalisti olemassa olevista tuotteista, palveluista ja tekniikoista, ovat erittäin riskialttiita ja lisäinvestoinnin tarpeessa markkinoille päästäkseen.

Seminaariin ilmoittautuminen on avoinna 9.2.2018 asti.

Lisätietoja:

Seminaarin ohjelma

EIC:n rahoitus