Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Aluekehitys ja rajat ylittävä yhteistyö | 26.1.2018 

UIA järjestää hakijaseminaarin Brysselissä 22.2.2018

Joulukuussa 2017 julkaistiin kolmas Urban Innovative Actions (UIA) hakukierros. UIA on Euroopan unionin aloite, joka tuottaa resursseja Euroopan urbaanien haasteiden ratkaisemiseksi. Kierroksella painotetaan neljää aihepiiriä, jotka ovat ilmanlaatu, ilmastonmuutokseen sopeutuminen, asuminen, työpaikat sekä taidot paikallistaloudessa. Helmikuussa järjestettävällä seminaarilla halutaan tukea hakijoita, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan kyseiselle hakukierrokselle.

Seminaarissa osallistujille esitellään UIA projektien pääperiaatteet sekä kriteerit, ja tarjotaan yksityiskohtaista tietoa hakukelpoisuussäännöistä ja valintaprosessista. Osallistujilla on myös mahdollisuus keskustella aikaisemmilla kierroksilla hyväksyttyjen UIA projektilaisten kanssa. Seminaaripäivän toisella puoliskolla järjestetään yksilökohtaista konsultaatiota osallistujille, jotka ovat UIA sihteeristön tai alue- ja kaupunkipolitiikan pääosaston jäseniä.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ennakkoon rekisteröityminen on suositeltavaa. Seminaariin voi osallistua yksi henkilö organisaatiota kohti.

Lisätietoja:

Tapahtuman sivut

Ohjelma

UIA