Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
   Kulttuuri ja luovat alat | 8.6.2016

Webinaari 16. kesäkuuta 2016 Luova Eurooppa -ohjelman rahoitusmahdollisuuksista kansainväliseen toimintaan kulttuuri- ja luovilla aloilla

CIMOn Luova Eurooppa -yhteyspiste ja Pohjoismainen kulttuuripiste yhteistyössä järjestävät 16. kesäkuuta 2016 webinaarin, jossa esitellään rahoitusmahdollisuuksia kansainväliseen toimintaan kulttuuri- ja luovilla aloilla. Webinaarissa käydään läpi pohjoismaisten kulttuuriohjelmien sekä EU:n Luova Eurooppa -ohjelman (Kulttuurin alaohjelma) tukimuodot.

Luova Eurooppa (Creative Europe) on EU:n audiovisuaalialan, kulttuurialan ja luovien alojen rahoitusohjelma vuosille 2014–2020. Ohjelman kokonaisbudjetti on 1,46 miljardia euroa. Kulttuurin, luovien alojen ja av-alan organisaatiot sekä av-alan ammattilaiset voivat hakea ohjelmasta tukea vuosittain järjestettävillä hakukierroksilla. Ohjelma tukee luovien alojen eurooppalaista toimintaa ja yhteistyötä. Tavoitteena on avata alan toimijoille uusia kansainvälisiä toimintamahdollisuuksia ja markkinoita sekä löytää uusia yleisöjä eurooppalaisille kulttuurituotteille.

Webinaari pidetään torstaina 16.6. klo 14:30–15:45. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät CIMOn nettisivuilta alla olevasta linkistä.

Lisätietoa:

Tapahtuman nettisivut

Luova Eurooppa -ohjelma