Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Aluekehitys ja rajat ylittävä yhteistyö | 26.11.2015

EU:n Itämeri-strategian sidosryhmätilaisuus ja rahoitusohjelmatietoutta Oulussa 15.12.

Centrum Balticum -säätiön, Oulun kaupungin ja ulkoministeriön järjestämässä sidosryhmätilaisuudessa keskustellaan EU:n Itämeri-strategiasta pohjoisen Suomen näkökulmasta: kuinka strategia kytkeytyy juuri Suomen pohjoisten alueiden kehityshaasteisiin ja -mahdollisuuksiin? Päivän aikana kuullaan strategian tavoitteista sekä toimintasuunnitelman uudistuksesta Pohjois-Suomen näkökulmasta, ja tarkastellaan konkreettisten esimerkkien kautta strategian tavoitteiden toteuttamistyötä.

Tapahtumassa on myös asiantuntijoita esittelemässä pohjoista Suomea koskevia EU:n rahoitusohjelmia: Interreg Itämeren alueen ohjelmaa, Interreg Pohjoinen -ohjelmaa, Karelia CBC -ohjelmaa, Pohjoinen Periferia ja Aktinen -ohjelmaa sekä EU:n rakennerahasto-ohjelmia. Esitysten jälkeen osallistujilla on mahdollisuus saada asiantuntijoilta henkilökohtaista neuvontaa rahoitukseen ja hankevalmisteluun liittyen.

Sidosryhmätilaisuus on tarkoitettu kaikille Itämeri-strategiasta ja hanketyöstä kiinnostuneille kansallisille toimijoille.

Ohjelma ja ilmoittautuminen:

Centrum Balticum