Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Yritystoiminta ja pk-yritykset | 23.10.2015

Tapahtuma: Eurostars Fall Event 2015 - löydä yrityksellesi sopiva partneri

VINNOVA (the Swedish Innovation Agency), Enterprise Europe Network ja Eurostars-ohjelman kansalliset yhteyspisteet järjestävät yrityksille suunnatun kaksipäiväisen Eurostars Fall Event 2015 -tapahtuman 9.-10. marraskuuta Tukholmassa. Tapahtuman aiheina ovat valmistava teollisuus ja materiaalit sekä tietotekniikka.

Eurostars on eurooppalainen pienten ja keskisuurten yritysten tutkimus- ja kehitystyötä rahoittava ohjelma. Ohjelmasta rahoitetaan tutkimusta tekeviä pk-yrityksiä, jotka investoivat vähintään 10 % liikevaihdostaan tai henkilöstöresursseistaan tutkimus- ja kehitystoimintaan. Tekes rahoittaa suomalaisten organisaatioiden osallistumista ohjelmaan normaalein rahoituskriteerein.

Tapahtuma kokoaa yhteen useita kymmeniä yrityksiä eri puolilta maailmaa, esimerkiksi Turkista, Ruotsista ja Koreasta. Päivien aikana tullaan kuulemaan onnistuneista Eurostars -hankkeista ja rahoituksen hakemisesta. Lisäksi järjestetään matchmaking -tilaisuus, jossa yrityksillä on mahdollisuus löytää partnereita liiketoimintansa kehittämiseen. Jos haluat esitellä yrityksesi hanke-ehdotuksen, tulee siitä mainita ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtumaan valitaan kymmenen parasta ehdotusta esiteltäväksi.  

Tapahtuma on ilmainen ja mukaan on ilmoittautunut jo yli 130 osallistujaa.

Lisätietoja:
Tapahtuman verkkosivut
Ilmoittautuminen 
Eurostars -ohjelma