Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Koulutus, nuoriso ja liikunta | 16.10.2015

E-oppimishankkeisiin liittyvät hankeideat valittu - hae mukaan projekteihin partnerina 31. lokakuuta mennessä

Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto järjestää yhdessä Baden-Württembergin ja Flanderin (Vleva) aluetoimistojen sekä EARLALL- (European Association of Regional & Local Authorities for Lifelong learning) ja EUCIS-ILL- (The European Civil Society Platform on Lifelong Learning) organisaatioiden kanssa työpajan liittyen e-oppimiseen ja digitaalisten taitojen kehittämiseen 4. joulukuuta Brysselissä. Tarkoituksena on etsiä potentiaalisia partnereita yritysten e-oppimishankkeisiin liittyviin hankeideoihin, jotka esitellään työpajoissa. Tapahtuma on yhteydessä 3. joulukuuta järjestettävään e-oppimishankkeisiin liittyvään verkostoitumistilaisuuteen.

Päivä alkaa Euroopan komission asiantuntijoiden ja ohjelmien kansallisten yhteyshenkilöiden esityksillä, joissa kerrotaan Horisontti 2020 - ja Erasmus+ -ohjelmien e-oppimishankkeisiin liittyvistä ehdotuspyynnöistä. Tämän jälkeen jakaudutaan työpajoihin, joissa tullaan esittelemään 12 e-oppimiseen liittyvää hankeideaa. Hankeideat liittyvät esimerkisi digidemokratiaan, virtuaalikursseihin ja opiskelumetodien kehittämiseen. Tapahtumaan ilmoittautuessa on valittava 1-2 hankeideaa, joista on kiinnostunut ja joiden työpajoihin haluaa osallistua. Päivän aikana toimijoilla on useita mahdollisuuksia verkostoitua, ideoida yhdessä ja kysyä ohjeita asiantuntijoilta. Kaikki hankkeideat liittyvät alla oleviin Erasmus+ ja Horisontti 2020 ehdotuspyyntöihin ja ne ovat luettavissa tapahtuman verkkosivuilta.

- Erasmus+ Avaintoimi 2: Strategiset kumppanuushankkeet
- Erasmus+ Avaintoimi 3: Politiikan uudistaminen
- Horisontti 2020 ICT4.11 – 2016: Learning and skills

Jos olet kiinnostunut e-oppimiseen liittyvistä hankkeista ja kansainvälisessä ympäristössä toimimisesta - hae mukaan tapahtumaan 31. lokakuuta mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään e-vahvistus osallistumisesta marraskuun ensimmäisellä viikolla. Tapahtuma on ilmainen ja päivän aikana tarjotaan verkostoitumislounas.  

Lisätietoja:

Tapahtuman verkkosivut
Päivän ohjelma ja hankeideat
Ilmoittautuminen hankeideoihin