Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Yritystoiminta ja pk-yritykset | 13.10.2015

Yritysten kansainvälistymis- ja EU-rahoitusmahdollisuuksiin liittyvät tilaisuudet Helsingissä ja Joensuussa – ilmoittaudu mukaan

EUTI (EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat) järjestää infotilaisuuden Horisontti 2020 -ohjelman pk-instrumentista 26. lokakuuta Helsingissä. Pk-instrumentti on markkinalähtöinen kolmivaiheinen instrumentti, jonka kautta tuetaan innovatiivisia pk-yrityksiä, joilla on suuri kasvu- ja kehityspotentiaali ja tahto kansainvälistyä. Tilaisuudessa pk-rahoituksen kansalliset yhteyshenkilöt (NCPt) tarjoilevat tietoa instrumentista, sen tähänastisista tuloksista ja antavat vinkkejä hyvän hakemuksen kirjoittamiseen. Osallistujien on mahdollisuus myös kysyä asiantuntijoilta neuvoja mahdollisiin hankevalmisteluihin liittyen. Tapahtuma on ilmainen ja ilmoittautuminen päättyy 20. lokakuuta.

Tietoa rahoitus- ja kansainvälistymismahdollisuuksista antaa myös Karelia-ammattikorkeakoulun ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton ´Tutki, kehity ja kansainvälisty - aamiaisseminaari tuohentuojille ja ajatuslingoille´ -seminaari, joka pidetään 4. marraskuuta Joensuun Sokos Hotel Kimmelissä. Tapahtuma on suunnattu Pohjois-Karjalassa toimiville yrityksille ja kaikille muillekin maakunnan ja liiketoiminnan kansainvälisestä kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Seminaarissa aiheina ovat muun muassa yritysten kansainvälistymisen ja kansainvälisen hanketoiminnan tuomat hyödyt. Myös Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto on mukana tilaisuudessa. 

Tilaisuuden ajaksi on mahdollista pystyttää esittelypisteitä Sirkkala-salin aulatiloihin ja tilaisuuden jälkeen on mahdollista jäädä omakustanteiseen verkostoitumislounaaseen. Tapahtuma on aamiaisseminaarin osalta ilmainen ja ilmoittautuminen päättyy 21. lokakuuta.

Katso molempien tapahtumien lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alta.

Lisätietoja:
Pk-instrumentti -seminaarin tapahtumasivut
Pk-instrumentti -seminaariin ilmoittautuminen 
Tutki, kehity ja kansainvälisty -seminaarin ohjelma
Tutki, kehity ja kansainvälisty -seminaariin ilmoittautuminen