Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Koulutus, nuoriso ja liikunta | 25.9.2015

Hanketoimijatapahtuma: Verkostoitumistilaisuus e-oppimishankkeista kiinnostuneille 3.-4.12. Brysselissä

Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto järjestää yhdessä Baden-Württembergin ja Flanderin (Vleva) aluetoimistojen sekä EARLALL- (European Association of Regional & Local Authorities for Lifelong learning) ja EUCIS-ILL- (The European Civil Society Platform on Lifelong Learning) organisaatioiden kanssa verkostoitumistilaisuuden koskien e-oppimista ja digitaalisten taitojen kehittämistä. Tapahtuma järjestetään 3.-4. joulukuuta Brysselissä.

Tapahtuman ensimmäisenä päivänä 3.12. pidetään "How can digital learning environments enhance learning outcomes?" -seminaari ja cocktailtilaisuus, joissa on mahdollisuus verkostoitua ja keskustella digitaalitekniikan asiantuntijoiden ja Euroopan komission virkamiesten kanssa. Tapahtuman toisena päivänä 4.12. järjestetään työpaja, jossa toimijoilla on mahdollisuus verkostoitua, etsiä partnereita hankkeisiinsa ja ideoida yhdessä.

Tapahtuma keskittyy seuraaviin ehdotuspyyntöihin:

- Erasmus+ Avaintoimi 2: Strategiset kumppanuushankkeet
- Erasmus+ Avaintoimi 3: Politiikan uudistaminen
- Horisontti 2020 ICT4.11 – 2016: Learning and skills 

Jos haluat ehdottaa omaa hankeideaasi tilaisuuteen, tulee sinun täyttää hakemuslomake 1. lokakuuta mennessä. Hankeideaehdotuksia toivotaan erityisesti sellaisilta toimijoilta, jotka haluavat toimia pääpartnereina ja joilla on jo olemassa selkeä hankeidea. Tilaisuuteen valitaan yhdeksän esiteltävää hanketta. Tilaisuuteen valitut hankeideat julkistetaan lokakuun alussa, ja aihioista kiinnostuneet potentiaaliset hankekumppanit voivat ilmoittautua hankekehittämistyöpajaan 30. lokakuuta mennessä. Osallistujille lähetetään sähköinen vahvistus osallistumisesta.

Lisätietoja:

Tapahtuman verkkosivut
Hakemuslomake