Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Kulttuuri ja luovat alat | 10.7.2015 

EU Design Days 2015 ilmoittautuminen avattu

Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto on jo kolmatta vuotta mukana järjestämässä suuren suosion saanutta EU Design Days -tapahtumaa, joka pidetään 24–25. syyskuuta Brysselissä. Tapahtuma kokoaa muotoiluteeman äärelle yhteen yrityksiä, alue- ja paikallishallinnon viranomaisia, akatemian, ja EU-instituutioiden edustajia verkostoitumaan, oppimaan ja jakamaan kokemuksia.

EU Design Days 2015 kääntää katseet tulevaisuuteen otsikolla: "Design the Future: Smart Trends in Design and Innovation". Tulevaisuuden trendejä käsitellään kolmen alateeman kautta:

- Eco-design
- Strategic design
- Social innovation

Tapahtuman ohjelmassa on myös hyvä kattaus itä- ja pohjoissuomalaista osaamista, kun Tahkokallio Design+ perustaja Päivi Tahkokallio jakaa yleisön kanssa näkemyksiä tulevaisuuteen suuntaavista muotoilualoitteista. Lisäksi Lapin yliopiston palvelumuotoilijat ovat suunnitelleet tapahtumaan työpajan, joka johdattaa osallistujat pohtimaan intohimon ja muiden motivaatiomuotojen merkitystä sosiaalisille innovaatioille.

Tapahtuman ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu. Osallistuminen on maksutonta, mutta ilmoittauduthan ajoissa, sillä osaan työpajoista mahtuu osallistujia vain rajallinen määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa:

Tapahtuman kutsu

EU Design Days -verkkosivut

Erityisasiantuntija Janika Luukinen