Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Ympäristö, energia ja liikenne
TIEDOTE 22/2013 | 30.10.2013 |

Ilmoittautuminen avattu Horisontti 2020-ohjelman energia-alan hakuihin keskittyvään, 5.12. järjestettävään infopäivään


Euroopan komissio järjestää Brysselissä 5. joulukuuta 2013 infotilaisuuden Horisontti 2020-ohjelman "Energiahaasteet"-teemasta. Tapahtuman rekisteröintisivut ovat juuri avautuneet. Tapahtuman odotetaan herättävän niin suurta kiinnostusta, että ajoissa rekisteröityminenkään ei takaa paikkaa konferenssisalissa. Tapahtumasta kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin rekisteröityä mahdollisimman pian. Tapahtumaa voi seurata myös internetin välityksellä. Hanketta suunnittelevien kannattaa rekisteröityä myös seuraavan päivän hankehakupäiville ja lähettää jo etukäteen tietoa omasta organisaatiostaan ja hankesuunnitelmastaan.  

Jos tapahtumaan rekisteröityminen ei onnistunut, järjestetään Catalunya Brussels Office:ssa samanaikainen seminaarin seuranta- ja verkostoitumistapahtuma klo 9:00-17:00.

Komission infotilaisuuden jälkeen 5. joulukuuta ERRIN järjestää verkostoitumistapahtuman South Norway European Office:ssa klo 17:30-20:00. Voit saada hankeideallesi näkyvyyttä ilmoittautumalla esittämään tilaisuudessa lyhyen (1 minuutti!) esitelmän muille paikallaolijoille.

Lisäksi ERRIN järjestää 6. joulukuuta samanaikaisesti komission brogerage eventin kanssa (klo 9:00-13:00) vielä yhden verkostoitumistilaisuuden, missä osallistujat voivat esimerkiksi jakaa esitteitä suunnittelemistaan projekteista ja etsiä hankkeilleen yhteistyökumppaneita.

Edelleen 22. tammikuuta 2014 ERRIN järjestää koko päivän kestävän prjoect development workshop:n hankeideoiden kehittämiseksi ja konsortioiden rakentamiseksi.

Lisätietoja:
Komission sivut – ilmoittautuminen
NCP Brokerage event-sivut (hanketapahtuma 6.12.)
Lisätietoa ja rekisteröityminen ERRIN:n tapahtumiin

Erityisasiantuntija Sointu Räisänen