Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
TIEDOTE 10/2013 | 28.10.2013 

Ilmoittautuminen avattu ERRIN terveyshanketoimijatapahtumaan 10.12

European Regions Research and Innovation Network (ERRIN) järjestää terveysteemaa monipuolisesti käsittelevän hanketoimijatapahtuman Brysselissä 10.12. Toimistomme on ERRIN-verkoston jäsen ja meidän jäsenyytemme kautta kaikki Itä- ja Pohjois-Suomen alueen toimijat ovat tervetulleita ERRIN:in tilaisuuksin.

Tapahtumassa esitellään aamupäivästä terveyteen linkittyvät EU-rahoitusohjelmat ja -aloitteet kuten Horisontti 2020, Kansanterveys kasvun tukena, Ambient Assited Living, Erasmus+ sekä aktiivisena ja terveenä ikääntymistä koskeva eurooppalainen innovaatiokumppanuus.

Tapahtuman iltapäivän puoliskolla järjestetään työpajoja, joissa käsitellään mm. seuraavia tuleviin hakuihin liittyviä teemoja:
- Terveydenedistäminen, ennaltaehkäisy ja kuntoutus (liikunta, biomekaniikka)
- Kliininen hoito (biomarkkerit, rokotukset jne.)
- Itsenäinen eläminen (ICT-ratkaisut)
- mHealth ja eHealth (viestintä, aineistonkeräys, standardit jne.)

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislomake ERRIN:n sivuilla.

Huomaa, että Horisontti 2020 terveys, väestönmuutos ja hyvinvointi -työohjelmasta on jo saatavilla luonnos, jonka pohjalta voi lähteä suunnittelemaan tulevia projekteja. Tilaisuuden työpajaosiota varten osallistujia pyydetään täyttämään ohessa oleva kaavake ja lähettämään alustavat hankeideansa 6.joulukuuta mennessä: stagiaire3@southdenmark.be.

Lisätietoa:
Tapahtuma ja ilmoittautuminen ERRIN:n sivuilla
Hankeideakaavake
Horisontti 2020 Terveys, väestönmuutos ja hyvinvointi -työohjelmatiivistelmä
Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto, info@eastnorth.fi