Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Terveydenhuolto ja sosiaaliala | 19.08.2014

Infotilaisuus EU:n erillisrahoitusmahdollisuuksista terveyssektorille 30.9. Oulussa

EU:n Horisontti 2020 -ohjelma rahoittaa eurooppalaisia tutkimus- ja innovointihankkeita lähes 80 miljardilla eurolla vuosien 2014–2020 aikana. Ohjelman Terveys, väestönmuutos ja hyvinvointi -haasteen haut vuodelle 2015 ovat parhaillaan auki: niiden kautta tullaan tukemaan terveys- ja hyvinvointisektorin hankkeita noin 600 miljoonalla eurolla.

Centre for Health and Technology, Oulun kaupunki ja Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto järjestävät 30. syyskuuta informaatiotilaisuuden, joka keskittyy Horisontti 2020 -ohjelman terveys- ja hyvinvointisektorille tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tilaisuus on tarkoitettu kansainvälisestä hanketoiminnasta kiinnostuneille. Tilaisuudessa kuullaan ohjelma-ajankohtaisuuksien lisäksi kokemuksia ja näkökulmia kansainvälisissä EU-hankkeissa mukana olleilta terveys- ja hyvinvointialan toimijoilta sekä esitellään tahoja, joilta sektorin kansainvälisestä hanketoiminnasta kiinnostuneet voivat halutessaan saada tukea ja neuvontaa.

Tapahtuma järjestetään Oulussa, Hotelli-ravintola Lasaretissa 30.9. klo 8:00-10:00.

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen 22. syyskuuta mennessä.
Ilmoittautuminen ja lisätietoa ohjelmasta


Osallistu myös Tekesin SOTE-, Huippuostajat- ja INKA-ohjelmat Oulussa -tapahtumaan

Heti EU:n erillisrahoitusmahdollisuudet terveyssektorille -tilaisuuden perään klo 10.00–16.00 Lasaretissa pidetään Tekesin SOTE-, Huippuostajat- ja INKA-ohjelmat Oulussa -tapahtuma. Tapahtuma keskittyy tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämiseen ja julkisiin hankintoihin ja tarjoaa informaatiota teemaan liittyvistä Tekesin tarjoamista mahdollisuuksista ja rahoitusinstrumenteista. Osallistuminen vaatii erillisen ilmoittautumisen.
Lisätietoa Tekesin sivuilla

Lisätietoja:
Erityisasiantuntija Janika Luukinen