Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
LUOVAT ALAT -TIEDOTE 06/2013 | 9.07.2013 | 17:25

EU Design Days 2013 – ilmoittautuminen avattu

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut ERRIN-verkoston EU Design Days järjestetään jälleen 26. syyskuuta Brysselissä. Tänä vuonna tapahtuman keskittyy muotoilustrategioihin sekä yksityisen ja julkisen sektorin ja palveluiden kehittämiseen muotoilun avulla. Jos olet siis  kiinnostunut kuulemaan esimerkkejä ja luovia ideoita muotoilun hyödyntämisen rahoituksesta, välineistä ja hyvistä käytännöistä sekä jakamaan omiasi, älä jätä tapahtumaa välistä.

Tapahtuman verkkosivut on nyt julkaistu. Sivuilta löydät  EU Design Days 2013 -ohjelman, ilmoittutumislomakkeen, kahdentoista Design Days 2013 -alueen muotoiluprofiilit sekä ajankohtaista tietoa aiheeseen liittyen. Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen 13. syyskuuta mennessä. Tapahtuman työpajaosuuteen otetaan kuitenkin vain rajoitettu määrä osallistujia, joten huomioithan tämän ja varaat paikkasi ajoissa!

Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto on yksi tapahtuman partneriorganisaatioista. Tämän myötä meillä on ilo tarjota kahdelle alueeltamme tulevalle toimijalle mahdollisuus VIP-illalliseen Euroopan komission ja muiden mukana olevien organisaatioiden edustajien kanssa tapahtumaa edeltävänä iltana 25. syyskuuta. Illallinen luo mahdollisuuden verkostoitua ja käydä suoraa vuoropuhelua EU-tason muotoilupolitiikan ja -rahoituksen kannalta olennaisten asiantuntijoiden kanssa. Mikäli haluat itse Design Days 2013 -tapahtuman lisäksi osallistua illalliselle, ilmoita halukkuudestasi 6. syyskuuta mennessä osoitteeseen: janika.luukinen@eastnorth.fi. Arvomme kaikkien määräaikaan mennessä ilmoittautuneiden halukkaiden joukosta kaksi illallisosallistujaa.

Lisätietoja: 
Kutsu
Design Days 2013 -verkkosivut
Ilmoittautuminen