Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Aluekehitys ja rajat ylittävä yhteistyö | 16.9.2013 |

Alueiden komitea pyytää esimerkkejä innovaatiounioni -lippulaiva-aloitteen hyvistä käytänteistä. Vaikuta myös aloitteen kehittymiseen kyselyn kautta!


Innovaatiounionin käynnistymisestä on kulunut kolme vuotta, joten alueiden komitea arvioi aloitteen toteutumista Brysselissä 27. marraskuuta 2013 järjestettävässä konferenssissa.

Marraskuun konferenssia varten alueiden komitea pyytää alue- ja paikallisviranomaisia lähettämään esimerkkejä hyvistä käytänteistä. Tuo alueesi hankkeelle näkyvyyttä täyttämällä lomake ja lähtettämällä se osoitteeseen europe2020@cor.europa.eu.

Lisäksi alueiden komitea pyytää jäsenmaiden alueita täyttämään arviointilomakkeen innovaatiounioni -lippulaiva-aloitteen tiimoilta. Kyselyn kautta alue- ja paikallisviranomaiset saavat näkemyksensä esille sekä voivat vaikuttaa alueiden komitean lausuntotyöhön ja Eurooppa 2020- strategian väliarviointipanokseen. Kyselyyn voi vastata 27. syyskuuta saakka. Suomenkielisen lomakkeen voi ladata täältä, joka lähetetään osoitteeseen europe2020@cor.europa.eu.

Lisätietoa:
Alueiden komitea: Eurooppa 2020
Alueiden komitea: innovaatiounioni-lippulaivahankkeen hyvät käytänteet
Alueiden komitea: innovaatiounioni-lippulaivahankkeen kysely
Innovaatiounionikonferenssi Brysselissä 27.11.