Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Terveydenhuolto ja sosiaaliala | 14.4.2014

Euroopan komissio hakee terveysalan asiantuntijoita EU:n terveysohjelman tukitoimiin


Euroopan komission Consumers, Health and Food Executive Agency (Chafea) avasi helmikuun lopulla haun, jonka tavoitteena on koota lista terveysalan asiantuntijoista EU:n kolmannen terveysohjelman (2014-2020) tukitoimia varten. Tukitoimet sisältävät ehdotuspyyntöihin lähetettyjen hakemusten arvioimista, rahoitettavien hankkeiden valvomista ja arviointia sekä muita ohjelman toimeenpanoon liittyviä tehtäviä.

Asiasta kiinnostuneita terveysalan asiantuntijoita pyydetään tutustumaan hakuun tarkemmin ja rekisteröitymään asiantuntijalistalle. Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa, ja sen yhteydessä pyydetään toimittamaan Europass-muotoinen CV.

Valintakriteerit täyttävät henkilöt lisätään asiantuntijalistalle. Kun Chafea tarvitsee asiantuntijoita tiettyyn tehtävään, se valitsee listalta sopivia henkilöitä, joiden taidot vastaavat valintakriteerejä. Valituille henkilöille tarjotaan asiantuntijasopimusta, ja heille maksetaan 450 euroa tehtyä työpäivää kohti.

Haku tulee olemaan avoinna koko kolmannen terveysohjelman toiminnan ajan, eli vuoden 2020 loppuun saakka. Hakemuksen voi lähettää koska tahansa, mutta viimeistään kolme kuukautta ennen ohjelman päättymistä. Asiantuntijoiden, jotka haluavat mukaan arvioimaan vuoden 2014 ehdotuspyyntöihin jätettyjä hakemuksia, kannattaa jättää hakemuksensa mahdollisimman pian.

Lisätietoja:
Lisätietoja hausta ja asiantuntijatietokantaan rekisteröityminen
Tarkempi kuvaus hausta ja hakukriteereistä