Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
TIEDOTE 01/2013 | 14.02.2013 | 12:00

Auta suunnittelemaan design education -työpaja University Business Forum -tapahtumaan

ERRIN-verkosto (European Regions Research and Innovation Network) on lähtenyt mukaan komission yritys- ja teollisuustoiminnan pääosaston kesäkuussa järjestämän University Business Forum -tapahtuman suunnitteluun. Tapahtuma on viides laatuaan, ja sen tavoitteena on luoda vuoropuhelua korkeakoulujen ja yrityselämän edustajien välille. Brysselissä järjestettävään tilaisuuteen odotetaan yli kolmeasataa osallistujaa.

ERRINin Design and creativity -työryhmä on sopinut komission kanssa järjestävänsä tapahtumassa 90 minuutin pituisen työpajan liittyen teemaan "ihmiset ja innovointi". Tämän ohjelman suunnitteluun pyydetäänkin nyt ERRIN-jäsenalueiden korkeakoulutoimijoiden ideoita ja puhujaehdotuksia. Työpajan pohjana toimivat European Design Leadership Boardin syyskuussa 2012 julkaisemat suositukset, joiden koulutusta käsitteleviin osioihin ehdotusten toivotaan liittyvän. Lopulliselle ohjelmalle vaaditaan vielä komission hyväksyntä.

Mikäli teillä on halua saada aiheeseen liittyvää alueosaamista tapahtumassa esille, lähettäkää mahdolliset puhuja- ja esitysehdotukset 25.2 mennessä erityisasiantuntija Janika Luukiselle (janika.luukinen@eastnorth.fi), joka toimittaa ne kootusti ERRIN-työtyhmälle.

Lisätietoja:
Tiedote ERRIN-sivustolla
European Design Leadership Board report: Design for Growth and Prosperity