Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Kulttuuri- ja luovat alat 05/2013 | 05.06.2013 |

Hyödynnä toimistomme tarjoamat erityisedut ERRIN Design Days -tapahtumassa 25-26.9

ERRIN-verkosto (European Regions Research and Innovation Network) järjestää 25-26. syyskuuta Design Days -tapahtuman Brysselissä. Tapahtuman tarkoitus on tarjota foorumi eri toimijoiden (viranomaisten, korkeakoulujen, yrityselämän jne.) väliselle dialogille liittyen erilaisiin muotoiluhankkeisiin ja muotoilun hyödyntämiseen julkisen sektorin palveluiden kehittämisessä. Tänä vuonna tapahtuman keskiössä ovat rahoitus, politiikkaohjelmat ja työkalut muotoilustrategioiden kehittämisessä ja toimeenpanossa alueellisella tasolla. Tapahtuma järjestetään Brussels Design September -tapahtumien aikaan, joten kaupungissa on tuolloin tarjolla runsaasti muutakin alan ohjelmaa.

Toimistomme on tänä vuonna tapahtuman partneriorganisaatio, mikä takaa alueidemme toimijoille harvinaisen tilaisuuden osallistua työlounaalle Euroopan komission edustajien ja alan asiantuntijoiden kanssa. Lounas on erinomainen mahdollisuus markkinoida oman alueen osaamista. Tämän lisäksi alueemme toimijat ovat oikeutettuja markkinoimaan hankkeitaan ja osaamistaan tapahtuman verkkosivuilla.

Mikäli työskentelet muotoiluasioiden parissa, älä päästä tätä merkittävää ja vaivatonta mahdollisuutta saavuttaa näkyvyyttä eurooppalaisten yhteistyökumppaneiden parissa lipsahtamaan ulottuviltasi!

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen avataan piakkoin julkaistavilla tapahtuman verkkosivuilla.

Lisätietoja:
Janika Luukinen, Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto (janika.luukinen@eastnorth.fi)
Tapahtuman "save the date"-ilmoitus