Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
TIEDOTE 03/2013 | 01.03.2013 | 08:35

Kiireinen ilmoittautuminen! ERRIN Intelligent Energy Europe -projektikehitysseminaari

ERRIN-verkosto (European Regions Research and Innovation Network) järjestää19-20.3 Brysselissä projektikehitysseminaarin, jossa edistetään 11:ta Intelligent Energy Europe -ehdotuspyyntöön liittyvää projekti-ideaa. Tarkoituksena on löytää partnereita näihin yhteentoista lupaavaan hankkeeseen.
 
Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan johonkin näistä hankkeista, sinun on ilmoittettava kiinnostuksestasi jo 4.3.2013 klo 18 (Keski-Euroopan aikaa) mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä tapahtumasivulta löytyvä kiinnostuksenilmauslomake Paolo Bonardille (progetto@lom.camcom.it) ja kiinnostuksesi herättäneen projektin johtajalle. Osallistumisesi vahvistetaan 8.3 mennessä, mikäli projektin johtaja on kiinnostunut organisaatiostasi partnerina ja mikäli tilaisuudessa on vielä tilaa uusille osallistujille.

SAVE- ja STEER-prioriteettien alaiset hankkeet esitellään 19.3. ALTENER-prioriteetin alaiset ja integroidut hankkeet taas käsitellään 20.3. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä joko Paolo Bonardiin tai Suvi Hentilään (members@errin.eu).

Lisätietoja:
Tapahtuman sivu
Lista käsiteltävistä projekti-ideoista