Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto

Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto Brysselissä valvoo Etelä-Savon, Kainuun, Keski-Pohjanmaan, Lapin, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Savon toimijoiden etuja. EU-toimisto parantaa maakuntaliittojen kanssa yhteistyössä tehtävän edunvalvonnan kautta Itä- ja Pohjois-Suomen elinkeinoelämän kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä.

 

Lue lisää

Pienennä

Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto

Toimisto seuraa aktiivisesti edustamiensa alueiden kannalta tärkeitä EU-asiakokonaisuuksia, ja pyrkii vaikuttamaan niihin. Keskeisiä painopisteitä ovat muun muassa aluepolitiikka, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopolitiikka, liikenne- ja energiapolitiikka, ulkosuhdeasiat, väestönmuutoksen haasteet, elinkeinopolitiikka ja alueiden kansainvälinen yhteistyö.
 
 
 
EU-edunvalvontaa ja aluemarkkinointia
Koulutusta ja hanketoiminnan tukea
 Tiedonvälitystä

Tilaa uutiskirje

Toimistomme julkaisee kuukausittain EU-tiedotetta, jossa kerromme ajankohtaisista asioista ja tapahtumista Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimistossa ja Brysselissä. Kokoamme tiedotteeseen myös avoinna olevia partnerihakuja EU-hankkeisiin.

Lisäksi lähetämme kohdennetusti sähkeitä, joiden kautta tilaajalla on mahdollisuus saada teemoittain tietoa muun muassa avautuvista ehdotuspyynnöistä, politiikkalinjauksista ja muista ajankohtaisuuksista. 

Tilaajan sähköpostiosoite tallennetaan uutiskirjeen tilauspalvelun jakelulistaan tilaajan suostumuksen perusteella. Tiedot luovutetaan ainoastaan uutiskirjejärjestelmän palvelutoimittajalle, joka ei saa luovuttaa tietoja eteenpäin tai käytä niitä muuhun tarkoitukseen. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille. Tiedot säilytetään palvelussa siihen asti, kunnes uutiskirje lakkautetaan tai siihen asti, kun tilaaja itse peruuttaa tilauksen. Painamalla ´tilaa´-painiketta hyväksyt tietosuoja-asetusten mukaisen tietosuojaselosteen, jonka voit kokonaisuudessaan lukea täältä.  

Valitse aihealue

Alue- ja kaupunkipolitiikka
EU-uutiskirje
ICT
Kiertotalous
Koulutus, nuoriso ja liikunta
Kulttuuri ja luovat alat
Maa- ja metsätalous, biotalous
Matkailu
Raaka-aineet
Terveydenhuolto ja sosiaaliala
Tutkimus, kehitys ja innovointi
Ulkosuhteet, Venäjä ja arktiset asiat
Vesi
Ympäristö, energia ja liikenne
Yritystoiminta ja pk-yritykset