Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Ympäristö, energia ja liikenne | 25.03.2015

Green Week 2015: Luonto - terveytemme ja vaurautemme

Green Week on Euroopan suurin ympäristöpolitiikan alan konferenssi, joka järjestetään teemalla luonto ja eliökunnan monimuotoisuus. Konferenssi pidetään 3-5.6.2015 Egg -konferenssi-keskuksessa Brysselissä (Rue Bara 175).

Luonto on elintärkeä terveydellemme ja vauraudellemme. Olemme riippuvaisia ruoasta, energiasta, raaka-aineista, ilmasta ja vedestä, jotka mahdollistavat elämän ja ohjaavat lopulta talouttamme. Luonnonsuojelun ja Euroopan kilpailukyvyn turvaamisen tulisi kulkea käsi kädessä. Ympäristön ja eliökunnan monimuotoisuutta tukeva politiikka voi olla avainasemassa luotaessa työpaikkoja ja investointikohteita

Green Week -konferenssissa tarkastellaan luonnon tuottamia hyötyjä ja mahdollisuuksia suojella sitä paremmin. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden keskustelulle ja kokemusten vaihdolle parhaista käytänteistä. Viimeisen vuosikymmen aikana tapahtumasta on tullut merkittävä kohtaamispaikka ympäristön suojelun saralla. Vuonna 2014 mukana oli 3100 osallistujaa, julkiselta sektorilta, liike-elämästä ja teollisuudesta, järjestöistä, korkeakoulumaailmasta ja median alalta.

Green Week on kaikille avoin tapahtuma ja osallistuminen on ilmaista.

Tapahtumassa on mahdollista saada näkyvyyttä projekteille ja hyville käytännöille osallistumalla näyttelyyn. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä. Näyttelyyn osallistumisen ilmoittautumisen takaraja on 2.4.2015.

Lisätietoja:
Tapahtuman nettisivut
Ilmoittautuminen (vaatii tunnistaumisen)
Näyttelyyn osallistuminen