Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Yritystoiminta ja pk-yritykset | 12.04.2017

EU-erillisrahoitusseminaari Nivalassa 2.5.2017

Oulun Eteläisen ja Raahen seudun kehittämisorganisaatiot järjestävät kansainvälistymisestä kiinnostuneille PK-yrityksille ja muille toimijoille tarkoitetun EU-erillisrahoitusseminaarin Nivalassa 2.5.2017 klo 12:00 - 16:00, osoitteessa Teknologiakeskus NITEK, Iso sali, Pajatie 5, 85500 Nivala.

Rakennerahastorahoituksen lisäksi Euroopan unioni rahoittaa kansainvälisesti toteutettavia hankkeita ns. EU:n erillisohjelmien kautta. Tämä rahoitus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden aktiivisille ja osaaville toimijoille innovatiivisten hankkeiden toteuttamiseen yhdessä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Erillisohjelmahankkeet ovat yleensä budjetiltaan suurempia kuin muut EU-hankkeet, mutta hankkeiden kestoissa ei yleensä ole juuri eroa. Useimmat erillisohjelmat ovat yhden toimialan ohjelmia ja koko unionin laajuisia. Rahoitusta haetaan pääsääntöisesti suoraan Euroopan komissiolta.

Tilaisuus on maksuton. Kahvi- ja teetarjoilu.

Ennakkoilmoittautumiset pyydetään tekemään viimeistään torstaina 27.04.2017 sähköpostitse osoitteeseen sami.kaarto@nihak.fi. Tervetuloa!

Lisätietoja:

Ohjelma